Üniversitemiz Kız ve Erkek Öğrenci Yurtları Başvuruları Hk. Duyuru

*Üniversitemize bağlı Fakülte / Yüksekokullara kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz, 05 Eylül – 11 Eylül 2016  tarihleri arasında aşağıdaki linklerden yurt başvurusunda bulunabilirler.

Kampüs Dışından Başvuru Linki

Kampüs İçinden    Başvuru Linki

*Özel Yetenek sınavıyla Üniversitemize kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz ise yurt başvurusu için, aşağıdaki linkte bulunan Ön Başvuru Formunu doldurarak, AİBÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Gölköy Yerleşkesi / Bolu  adresine postalamaları veya şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Özel Yetenek Ön Başvuru Formu

*Sonuçlar eğitim-öğretim başlangıç tarihinden  önce yine aynı sayfadan ilan edilecektir.

*Üniversitemiz yurtlarına kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin kayıtları 03 Ekim – 07 Ekim 2016 tarihleri arasında yapılacaktır.

Önceki İçerikUluslararası Mimari Çizim Kampı, AİBÜ’nün Desteğiyle Mudurnu’da Yapılıyor
    Sonraki İçerikİngilizce I-II Dersleri İçin Yabancı Dil Muafiyet Sınavı Duyurusu