Üniversitemiz Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi

Kurban Bayramı Bayramlaşma töreni İzzet Baysal Kültür Merkezi fuaye alanında gerçekleştirildi.

Törene BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın yanı sıra rektör yardımcıları Prof. Dr. Samettin Gündüz, Prof. Dr. Kamil Gürel, BAİBÜ Genel Sekreteri İhsan Ağcan, dekanlar, yüksekokul müdürleri, daire başkanları, akademik ve idari personel katıldı.

Törende Rektör Alişarlı bir konuşma gerçekleştirdi. Alişarlı, Kurban Bayramı’nın tüm İslam Alemi’ne ve insanlığa sağlık, barış, huzur ve refah getirmesini temenni etti. Bayram sebebiyle yola çıkacak olanların trafik kurallarına azami dikkat etmelerini isteyen Alişarlı, sağlıklı bir şekilde ailelerine ulaşmalarını ve yine aynı şekilde sağlıklı bir biçimde görevlerinin başına dönmelerini diledi. “Rabbim huzurumuzu bozmasın. El ve gönül birliği ile nice bayramlara erişmemiz için dua ediyorum” diyen Alişarlı, katılımcılara teşekkür edip sözlerini sonlandırdı.

Alişarlı’nın sözlerini bitirmesinin ardından katılımcılara fuaye alanında ikramda bulunuldu.

Önceki İçerikKurban Bayramı Tebrik Mesajı
    Sonraki İçerikBAİBÜ Bülten 4. Sayı Yayında