“Üniversiteliler ile El Ele Sıfır Atıkla Yeşil Kampüse” Tabiat Yürüyüşü

Gençlik ve Spor Bakanlığının Gençlik Projeleri Destek programı “2020-I Genel Çağrı” başvuruları sonucunda desteklenmeye hak kazanan; 56404 nolu “Üniversiteliler ile El Ele Sıfır Atıkla Yeşil Kampüse” Proje kapsamında sıfır atık sürecinin Üniversitemiz öğrencileri ile personelimize farkındalık yaratılması hedeflenmektedir. Proje kapsamında üniversitemize üç adet geçici depolama alanı inşa edilmiştir.

İnsan ile çevre arasındaki ilişkinin geliştirilmesi, gençlerin çevre sorunları, hayvan hakları hakkında duyarlığının artırılması, hayvanların ve çevrenin korunması hakkında bilinçlendirme çabalarına katkı sağlanması, bu alandaki gönüllü faaliyetlerin desteklenmesi hedeflenmektedir.

Gönüllülük bilincinin yaygınlaştırılması, öğrencilerimizin gönüllülük faaliyetlerine katılımlarının arttırılması, gönüllülük çalışmalarının desteklenmesi hedeflenmektedir.

Proje kapsamında Üniversitemiz yeşil ölçüt, sürdürelebilirlik, sıfır atık, doğaya saygı kavramlarının yazılı olan kurallarının yanı sıra yazılı olmayan kuralı haline getirmek istiyoruz.

Bu kapsamda 04 KASIM 2021 Perşembe günü saat: 13.00’de Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Genç Ofis önünden hareket etmek üzere Tabiat Yürüyüşü düzenlenecektir.

Tüm öğrencilerimize duyurulur.

Önceki İçerik98. Yıl Dönümünde Cumhuriyetin İlanı E-Paneli Düzenlendi
    Sonraki İçerikErasmus+ Ortak Ülkelerle Hareketlilik (KA107) Personel Ders Verme Hareketliliği I. Çağrı