Üniversiteler Arası Salon Hokeyi’nde AİBÜ Şampiyon Oldu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından bu yıl ilk kez Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde düzenlenen 2012-2013 Eğitim-Öğretim Sezonu Üniversiteler Arası Kadınlar-Erkekler Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası sona erdi. Şampiyonada Abant İzzet Baysal Üniversitesi; kadınlar kategorisinde ‘birinci’, erkekler kategorisinde ise ‘ikinci’ olarak büyük bir başarıya imza attı.

AİBÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndaki (BESYO) karşılaşmalarda, Abant İzzet Baysal Üniversitesi kadınlar kategorisinde final maçında Gazi Üniversitesi’ni 2-1 yenerek şampiyon oldu. Erkekler kategorisinde ise Gazi Üniversitesi’ne 4-2 yenilen Abant İzzet Baysal Üniversitesi şampiyonayı ikinci olarak tamamladı.

Üniversiteler Arası Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası kadınlar kategorisinde; Abant İzzet Baysal Üniversitesi birinci, Gazi Üniversitesi ikinci, Hacettepe Üniversitesi üçüncü olurken; erkekler kategorisinde ise Gazi Üniversitesi birinci, Abant İzzet Baysal Üniversitesi ikinci, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi ise üçüncü oldu.

Önceki İçerikAİBÜ’de ‘Okul Öncesi Eğitim Semineri’ Düzenlendi
    Sonraki İçerikAİBÜ Öğrencilerinin Çevreye Duyarlılıkları Sürüyor