Üniversite İçi Voleybol Turnuvası’nın Şampiyonu Bolu MYO Oldu

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Spor Bilimleri Fakültesi tarafından üniversitemiz personelinin kaynaşmasını ve dayanışmasını artırmak amacıyla düzenlenen Üniversite İçi Erkek Öğrenci Voleybol Turnuvası sona erdi.

Dostluk çerçevesinde mücadele örneklerinin sergilendiği çekişmeli turnuvada, grup, çeyrek final ve yarı final maçlarının ardından Gerede Meslek Yüksekokulu ve Bolu Meslek Yüksekokulu finale kaldılar. Karşılaşmayı 3-0 kazanan Bolu Meslek Yüksekokulu turnuvanın şampiyonu oldu.

Diş Hekimliği Fakültesi’ni 3-0 yenen Spor Bilimleri Fakültesi ise turnuvayı üçüncü tamamladı. Turnuvanın sonuçlarına göre, Bolu Meslek Yüksekokulu birinci, Gerede Meslek Yüksekokulu ikinci, Spor Bilimleri Fakültesi üçüncü, Diş Hekimliği Fakültesi ise dördüncü oldular.

Dereceye giren takım ve oyunculara kupa ve madalyaları, Rektör Yardımcısı ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Him, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ümid Karlı, Genel Sekreter Murat Tok ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Bayram Kaya ve Gerede Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ferudun Kaya tarafından verildi.

Önceki İçerik2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Ön Kayıt Duyurusu
    Sonraki İçerikGENTAŞ’tan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret