Üniversite İçi Futbol Turnuvasının Galibi Diş Hekimliği Fakültesi Oldu

Üniversitemiz personeli arasında oynanan geleneksel futbol turnuvası sona erdi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Spor Bilimleri Fakültesi tarafından üniversitemiz personelinin kaynaşmasını ve dayanışmasını artırmak amacıyla Üniversite İçi Personel Futbol Turnuvası düzenlendi.

11 Eylül 2019 tarihinde A ve B gruplarında oynanan maçlar ile başlayan turnuvada, çekişmeli geçen çeyrek final karşılaşmaları sonucunda Diş Hekimliği Fakültesi, Gerede Kampüs ile; FC Spor Eğitim ise Smokers ile yarı finalde eşleştiler.

Yarı final maçlarında rakiplerini eleyen Diş Hekimliği Fakültesi ve Smokers takımları finale yükseldiler. Final karşılaşmasında Smokers’ı 4-1 yenen Diş Hekimliği Fakültesi, geleneksel futbol turnuvasının birincisi oldu. Karşılaşmalarda rakiplerine karşı iyi bir mücadele sergileyerek turnuvanın sürpriz takımlarından biri olan Smokers ise ikinci oldu.

FC Spor Eğitim ve Gerede Kampüs arasında 1-1’lik skorla sonuçlanan 3’üncülük maçı ise, penaltı atışları sonucunda FC Spor Eğitim’in galibiyetiyle tamamlandı.

Turnuva, kupa töreniyle sona erdi. Törende, şampiyon takım Diş Hekimliği Fakültesi’ne kupa ve madalyaları, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Him tarafından takdim edildi. İkinci olan Smokers’a kupa ve madalyaları, Genel Sekreter Murat Tok; üçüncü olan FC Spor Eğitim’e ise kupa ve madalyaları, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Bayram Kaya tarafından verildi.

Önceki İçerikErasmus Öğrencilerine Oryantasyon Programı Düzenlendi
    Sonraki İçerikKısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Kontenjanları 2019-2020