Uluslararası Öğrencilerimiz “Farklılık Gücümüzdür” Sloganıyla Ülkelerini Tanıttı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ‘nde (BAİBÜ) Uluslararası Öğrenci Topluluğu (ISA) ve Erasmus Koordinatörlüğü tarafından “4. Uluslararası Öğrenci Günü” etkinliği gerçekleştirildi.

BAİBÜ Kongre Merkezi’nde yapılan “4. Uluslararası Öğrenci Günü”  kapsamında uluslararası öğrenciler, ülkelerini tanıttıkları stantlar kurdular. Öğrenciler stantlarda ülkelerinin kültürel özelliklerinin yanı sıra yerel sanatlarını ve yemeklerini de tanıttılar.

“Farklılık Gücümüzdür” sloganıyla düzenlenen etkinliğe, öğrencilerin ilgisi ve katılımı büyük oldu. Gün boyunca devam eden etkinlikte öğrenciler, sergiledikleri sahne gösterileriyle de büyük beğeni topladılar.

Önceki İçerikAKİMER’de “Kullukta Model Davranışlar” Konferansı Düzenlendi
    Sonraki İçerik“Aşk ve Neva” Türk Sanat Müziği Konserine Büyük İlgi