ÜAK Yönetim Kurulu Toplantısı, Rektör Alişarlı Başkanlığında, BAİBÜ Ev Sahipliğinde Yapıldı

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı (ÜAK) Yönetim Kurulu toplantısı, ÜAK Dönem Başkanı Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı başkanlığında ve Üniversitemizin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

ÜAK Yönetim Kurulu Üyeleri, Dönem Başkanı Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı tarafından karşılanarak rektörlük makamında ağırlandı.

Bolu’nun doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük ve Abant Gölü Tabiat Parklarına gerçekleştirilen gezinin ardından, ÜAK Yönetim Kurulu Olağan 2022/12 Sayılı Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya; ÜAK 41. Dönem Başkanı Prof. Dr. Mustafa Alişarlı (Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü), Genel Sekreter V. Prof. Dr. Abdulkerim Çalışkan, ÜAK Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal (Kastamonu  Üniversitesi  Rektörü), Prof. Dr. Ahmet Kızılay (İnönü Üniversitesi Rektörü), Prof. Dr. Erhan Özden (Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü), Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu (Trakya  Üniversitesi Rektörü), Prof. Dr. Meryem Tuncel (Çukurova Üniversitesi Rektörü), Prof. Dr. Musa Yıldız (Gazi Üniversitesi Rektörü), Prof. Dr. Mustafa Kurt (Marmara Üniversitesi Rektörü), Prof. Dr. Mustafa Sinanoğlu (İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Rektörü) ve Prof. Dr. Yusuf Baran (İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü), Sosyal Bilimler Eğitim Konseyi Başkanı Prof. Dr. Adem Korkmaz (Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü), Yurtdışında Alınan Profesörlük, Doçentlik ve Doktora Unvanlarının Değerlendirilmesine İlişkin Başvuruları İnceleme Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Göktaş (Elazığ Fırat Üniversitesi Rektörü) katıldı.

Program, düzenlenen akşam yemeği ardından sona erdi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/4aby
    Önceki İçerikSözleşmeli Personel Alım İlanı
    Sonraki İçerikKariyer Merkezleri Çalıştayı (SUBÜ) ev sahipliğinde düzenlendi.