Turnitin ve Ithenticate Programları Kullanıcı Eğitimi Duyurusu

Üniversitemiz tarafından kullanıma sunulan “Turnitin&Ithenticate Akademik İntihali Engelleme Programlarına yönelik Kullanıcı Eğitim Semineri” düzenlenecektir.

Kayıt İçin: https://goo.gl/forms/DL2w8d1cellVDQhk2

Not:Yükseköğretim Kurulu tarafından güncellenen “Lisansüstü Eğitim-Öğretim Programı Açılması ve Yürütülmesine Dair İlkeler” in “D.Tezler” bendi, 1. maddesi gereğince “Lisansüstü eğitim tezleri savunmaya alınmadan önce, ilgili öğrenci tarafından düzenlenecek intihal programı raporu teslim edilir.” koşulu getirilmiştir. İntihal raporu almak için Üniversitemizce Turnitin programına abone olunmuştur. Söz konusu programın öğrenciler, danışmanlar ve enstitüler tarafından nasıl kullanılacağı ile ilgili düzenlenen Turnitin Kullanıcı Eğitimine tüm kullanıcılarımız davetlidir.

Tarih:18 Ekim 2016, Salı

Saat: 10.00–11.30

Yer: Kültür Merkezi Mavi Salon

Eğitmen: Serdinç Kaya