Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2021

Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı YÖK tarafından Türkiye’deki yükseköğretim kurumlarının katılımıyla ikinci kez düzenleniyor.

Fuar süresinle;

• Yaklaşık 200 standı ziyaret edebilir,
    • Programlar, başvuru şartları, öğrenim ücretleri, burs olanakları, dil okulları, konaklama ve sosyal tesisler hakkında bilgi almak,
    • Üniversite temsilcileriyle online toplantı yapın ve anlık mesaj gönderin,
    • Üniversitelerin tanıtım etkinliklerine katılmak,
    • Tüm bu hizmetleri ücretsiz olarak kullanın.

Yükseköğretim hayallerinizi Türkiye’de gerçekleştirin.

COVID-19 küresel salgını dolayısıyla kısıtlanan hareketlilik yüzünden Türk yükseköğretim sisteminin potansiyel uluslararası öğrencilere dijital ortamda tanıtmak maksadıyla Yükseköğretim kurulu tarafından “Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2021” adıyla organize edilen sanal yükseköğretim fuarı, 27-29 Temmuz 2021 tarihlerinde Türkiye saati ile sabah 08:00 ila akşam 20:00 arasında gerçekleştirilecek.

Study in Turkey YÖK Virtual Fair 2021

Welcome to the “Study in Turkey YÖK Virtual Fair 2021” organized by the Council of Higher Education for the second time with the participation of higher education institutions in Turkey.
    During the fair;

• You can visit around 200 stands,
    • Get information about programs, application requirements, tuition fees, scholarship opportunities, language schools, accommodation, and social facilities,
    • Meet online with universities’ representatives and send instant messages,
    • Attend introductory events of universities,
    • Use all these services for free.

Make your higher education dreams come true in Turkey.

The Council of Higher Education (YÖK) will organize a virtual higher education fair named “Study in Turkey YÖK Virtual Fair 2021” to reduce the negative effects of the student mobility restricted during the novel coronavirus (COVID-19) pandemic and to introduce Turkish universities to prospective international students online. According to the statement made by YÖK, Study in Turkey YÖK Virtual Fair 2021 will be held from 8 A.M. to 8 P.M. (GMT+3) on July 27-29, 2021.

Önceki İçerikÖğretim Üyesi Alımı İlanı
    Sonraki İçerikİlk Kez BAİBÜ’de Uygulanacak, Bölüm Kariyer Danışmanlık Sistemiyle İstihdama Destek Olunacak