Türkiye Yerel Buğdaylar Sempozyumu Özet E-Kitapçığı Yayında…

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Bolu Belediyesi tarafından 20-22 Aralık 2018 tarihleri arasında Üniversitemizde düzenlenen Türkiye Yerel Buğdaylar Sempozyumu’nun Özet E-Kitapçığı yayınlanmıştır.

Türkiye Yerel Buğdaylar Sempozyumu, ülkemizin buğday çeşidi ve üretimindeki önemini vurgulayarak bu konudaki rekabetçi gücünün artırılmasına katkı sunmuştur; bilim insanlarını ve konunun diğer paydaşlarını bir araya getirerek Türkiye’nin yerel buğdaylarındaki güncel durumun kayıt altına alınmasını sağlamıştır.

Türkiye Yerel Buğdaylar Sempozyumu Özet E-Kitapçığına aşağıda belirtilen linkten ulaşabilirsiniz.

Özet E-Kitapcık (PDF)

Önceki İçerik“Üstün Yetenekli Çocuklarla Bilim Tarihi Yolculuğu” Sertifika Töreniyle Sona Erdi
    Sonraki İçerikSağlık Bakanlığı ile Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği Çalışması Yapılıyor