Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu, Rektör Alişarlı’yı Ziyaret Etti

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarete, Koç Holding Marka Sorumlusu Emin Çalışkan, Sportsnet Grup’tan Yönetim Kurulu Üyesi Metin Görgün, Müşteri İlişkileri Direktörü Zeynep Dündar ve Etkinlik Direktörü Taha Silsüpür ile Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ümid Karlı katıldı.

Ziyarette, üniversite öğrencilerini müzik, spor ve eğlenceli etkinliklerle buluşturan “KoçSporFest” gençlik festivali hakkında Rektör Alişarlı’ya bilgi verildi. KoçFest’in 2020 yılında gerçekleştirilecek spor organizasyonlarının üniversitemizde yapılması için görüş alışverişinde bulunuldu.

Önceki İçerikBilim, Din ve Türkçülük / Konferans ve İmza Günü
    Sonraki İçerikBAİBÜ Öğrencilerinden Huzurevi Sakinlerine Diş Protezi Bakım Eğitimi