Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı, Rektör Coşkun’u Ziyaret Etti

Türkiye ve Dünya Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, federasyon yetkilileri ile birlikte Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun’u makamında ziyaret etti. Kayıcı, Rektör Coşkun’a kick boks eldivenleri hediye etti.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ile Türkiye Kick Boks Federasyonu iş birliği ile ilk kez Üniversitemizde düzenlenen Üniversiteler Arası Kick Boks Türkiye Şampiyonası’na katılmak üzere Bolu’da bulunan Salim Kayıcı, Rektör Coşkun’u ziyaret etti. Görüşmede, Kick Boks sporunun önemine değinen Kayıcı, son yıllarda gençler arasında yaygınlaşan spor dalı ile federasyonun çalışmaları hakkında Coşkun’a bilgi verdi. Ziyaretin sonunda ise Salim Kayıcı Rektör Coşkun’a kick boks eldivenleri hediye etti.

Önceki İçerikAİBÜ, Hayvan Refahının Arttırılması İçin Avrupalı Vakıflarla İş Birliği Yapıyor
    Sonraki İçerikAİBÜ’de Yaylı Çalgı Resitali