Turkcell, AİBÜ’de Eğitim Semineri Verdi

Danışmanlığını Yrd. Doç. Dr. Seyit Rıza Tiğrek’in yaptığı Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Genç Beyinler Topluluğu’nun davetiyle Üniversitemize gelen Turkcell, öğrencilerimize ‘Android Programlama’ konusunda eğitim semineri verdi. Turkcell Ürün Yöneticisi Mehmet Aca’nın ‘Geleceği Yazanlar’ adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında verdiği seminere ilgi büyük oldu.

Elektrik Elektronik Mühendisliği başta olmak üzere çeşitli branşlardaki mühendislik öğrencileri ile Bilgisayar Programcılığı ve Bilgisayar Öğretmenliği bölümlerinde okuyan öğrencilerin katıldığı seminer, Fen Edebiyat Fakültesi’nin 229 No’lu Bilgisayar Laboratuvarı’nda verildi. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği seminer birkaç hafta içinde tekrar verilecek. Turkcell, ‘Geleceği Yazanlar’ projesi kapsamında üniversitelerde Android Programlamaya Giriş Eğitimi semineri veriyor. Seminere katılanlar Turkcell’in açtığı sınavda yeterli puanı almaları durumunda başarı belgesi alabiliyorlar.

Önceki İçerikÖğrencilerimiz ‘Zoraki Tabip’ Oyununu Sahneledi
    Sonraki İçerikDivan Edebiyatı Hakkında Keyifli Bir Sohbet…