Türk Sağlık-Sen Bolu Şube Başkanı Özübek’ten Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu’na (Türkiye Kamu-Sen) bağlı Türk Sağlık-Sen Bolu Şube Başkanı Furkan Özübek, Başkan Yardımcıları Ahmet Berk ve Hakan Koca ile sendika temsilcileri, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Alişarlı, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen sendikanın 7’nci Olağan Genel Kurulu’nda, Türk Sağlık-Sen Bolu Şube Başkanı seçilen Furkan Özübek ile yeni yönetim kurulu üyeleri ve temsilcilerini tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi. Nazik ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti.

Önceki İçerikDiyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir’den Rektör Alişarlı’ya Ziyaret
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı, Hukuk Fakültesi Öğrencilerinin Sorunlarını ve Taleplerini Değerlendirdi