Türk Bilim ve Düşünce Tarihinde Bolu Çalıştayı Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından yapılması planlan Türk Bilim ve Düşünce Tarihinde Bolu Çalıştayı hazırlık toplantısı çevirim içi olarak gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya; Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, İstanbul Medeniyet Üniversitesi  Öğretim Üyesi Prof. Dr. İhsan Fazlıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ocak, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Talip Ayar ve Eğitim Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Hamdi Birgören katıldı.

Türk Bilim ve Düşünce Tarihinde Bolu Çalıştayı ile bilim kültür ve sanat hayatımıza katkı yapmış Bolulu şahsiyetlerin ve eserlerinin ortaya çıkarılması ve gelecek kuşaklara aktarılması hedefleniyor. Yapılan hazırlık toplantısında; organizasyon komisyonların oluşturulması, çalıştay internet sitesinin kurulması, grafik tasarımlarıyla birlikte çalıştay afişlerinin hazırlanması kararlaştırıldı. Türk Bilim ve Düşünce Tarihinde Bolu Çalıştayının Eylül ayında yapılması planlanıyor.

Önceki İçerikTOKKON’dan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret
    Sonraki İçerikTaziye Mesajı (İsmail Özcan’ın Annesinin Vefatı)