Turizm İşletmeciliği Öğrencilerine Eğitim Gezisi…

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencileri, Bolu’nun önemli işletmelerinden biri olan Gazelle Resort&Spa’ya gezi gerçekleştirdiler.

Arş. Gör. Dr. İsa Bayhan danışmanlığında düzenlenen gezide öğrenciler, turizm sektörünün yapısı ve işleyişi hakkında uygulamalı olarak bilgi edindiler. Gezide öğrencilere İşletme Müdürü Ahmet Demir ve İşletme Önbüro Müdürü Hatice Efe tarafından Bolu’nun turizm olanakları ve otel işleyişi hakkında bilgi verildi.

Otel odaları, sosyal etkinlik alanları ve toplantı salonlarını gezen öğrencilere, salonların kullanım amaçları, yapılan etkinliklerde dikkat edilmesi gereken detaylar ve personellerin özellikleri konularında sunum yapıldı. SPA ve Wellness bölümlerinde ise, güncel sağlık turizmi, termal turizme ilişkin işletme uygulamaları vb. konularda bilgiler verildi.

Otelin açık alan bölümleri ve yürüyüş parkurları da gezildi. Otelin bulunduğu koru içerisindeki geyik, ceylan, karaca, tavus kuşu ve ördek gibi hayvanların sağlık kontrolleri, beslenme ve barınma koşulları gibi hususlarda dikkat edilmesi gereken noktalara işaret edildi.

Önceki İçerikHemşirelik Haftası Kutlandı
    Sonraki İçerikBAİBÜ’lü İletişimcilerden Köy Okuluna Kitap Bağışı