Tümer Altaş YDS / e-YDS Hazırlık ve Genel İngilizce Eğitim Online Veritabanı Ücretsiz Erişimi

Tümer Altaş A.Ş.’ye tarafından hizmete sunulan YDS / e-YDS Hazırlık ve Genel İngilizce Eğitim Online Veritabanı, Üniversitemizin tüm akademik personeli, idari personeli ve öğrencileri için 1 aylık ücretsiz tam sürüm deneme erişimine açılmıştır. Bahsi geçen eğitim paketi internet üzerinden, Android cihazlardan ve masaüstü bilgisayarlardan (PC) kullanılabilmektedir.

Aşağıda yer alan ilgili dokümanlarda program bilgilerini ve 1 aylık ücretsiz kullanım ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT: İndirim kodu 17 Mart ile 23 Mart arası geçerli olup, 23 Marttan sonra kullanılamaz ve tanıtım aşamasında olduğu için ***1000*** adetle sınırlıdır.

Konuyla ilgili sorularınızı veritabanlari@ibu.edu.tr ve kutuphane@ibu.edu.tr adresine iletebilirsiniz.

Program Bilgileri

Program Bilgileri 2

Önceki İçerikAİBÜ ile Kırgız Osh Devlet Üniversitesi Arasında Protokol İmzalandı
    Sonraki İçerikAİBÜ Mimarlık Bölümü Geçici Sergi Alanı Açılışı