TÜBİTAK’tan Üniversitemiz Projelerine Büyük Destek

TÜBİTAK 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin hazırladığı 4 proje desteklenmeye hak kazandı.

TÜBİTAK 2019 yılı 1. döneminde Araştırma Destek Programları Başkanlığına (ARDEB) önerilen projelerin bilimsel değerlendirmeleri tamamlayarak desteklenmeye hak kazanan projeleri ilan etti.

Değerlendirme sonucunda 271 proje önerisinin desteklenmesine karar verilerken Üniversitemizden yapılan; Çevre, Atmosfer, Yer ve Deniz Bilimleri Araştırma Destek Grubu (ÇAYDAG), Mühendislik Araştırma Destek Grubu (MAG), Tarım, Ormancılık ve Veterinerlik Araştırma Destek Grubu (TOVAG) ve Matematik, Fizik Araştırma Destek Grubu (MFAG) proje başvurularının dördünden destek almaya hak kazandı.

Projeleri Desteklenmeye hak kazanan öğretim üyelerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Önceki İçerikEğitim Fakültesi’nde Özel Yetenek Sınavları Gerçekleştirildi
    Sonraki İçerikBAİBÜ Mengen Kız Öğrenci Yurdu Başvuru Şartları Hk. Duyuru