TÜBİTAK’tan Akademik Ar-Ge Destekleri Tanıtımı…

Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve TÜBİTAK iş birliğiyle düzenlenen programda, TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) tarafından “Akademik Ar-Ge Destekleri” tanıtımı gerçekleştirildi.

İzzet Baysal Kültür Merkezi Pembe salonda düzenlenen programa, TÜBİTAK ARDEB üst düzey koordinatör ve müdürleri Prof. Dr. Sevim Aydın, Doç. Dr. Cengiz Arıcı, Dr. Fatih Şahin, Dr. Nevzat Yavuz ve Fatih Demir, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi ve Prof. Dr. Erol Ayaz ile akademisyenler katıldı.

Programda Akademik Ar-Ge Destekleri hakkında sunum yapan Sağlık Bilimleri Araştırma Destek Grubu (SBAG) Koordinatörü Prof. Dr. Sevim Aydın, AİBÜ’nün, projeleri desteklenen üniversiteler arasındaki yerine ilişkin veriler paylaşarak, üniversitemizin destek alan üniversiteler sıralamasında önemli bir yerde olduğunu belirtti.

Tanıtım programı, akademisyenlerden gelen soruların cevaplandırılmasının ardından sona erdi. TÜBİTAK heyeti, daha sonra Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı makamında ziyaret etti.

Önceki İçerikMühendislik Mimarlık Fakültesi, Plazma Kesim CNC Cihaz Tasarlayıp Üretti
    Sonraki İçerikKonferans: Bir Devlet Mimarı Olarak Mustafa Kemal Atatürk