TÜBİTAK Ufuk 2020 Türkiye Projesi Eğitimi…

Avrupa Birliği’nin araştırma ve inovasyon programı 2014-2020 AB Horizon 2020’nin, Türkiye’deki ulusal koordinasyonunu yürüten TÜBİTAK tarafından hazırlanan “Ufuk 2020 Programı’nda Türkiye” projesinin tanıtılması amacıyla Soylu Otel’de eğitim semineri düzenlendi. Semineri, projenin uzmanları Odysseas Spyroglou ve Thies Wittig verdi.

Eğitime; Vali Yardımcısı Necdet Özeroğlu, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayrettin Öztürk, Genel Sekreter Doç. Dr. Erdal Bekiroğlu ve Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş ile üniversitemizde görev yapan akademisyenler, araştırmacılar, sanayi, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Eğitim kapsamında programın içeriği ve katılım koşulları hakkında katılımcılara bilgi verildi.

Önceki İçerikSağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kısmi Zamanlı Öğrenci İlanı
    Sonraki İçerikİzzet Baysal’ı Anma Programı