TÜBİTAK Projesi Lisansüstü Bursiyer İlanı

TÜBİTAK Projesinde Çalıştırılmak Üzere Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencisi Bursiyer Aranmaktadır

“Kapasite Yaklaşımı Bağlamında Türkiye’de Kadın Yoksulluğu ve Kadının Özgürlüğü Meselesi” başlıklı  TÜBİTAK Projesinde 3-6 aylık sürelerde bursiyer olarak çalıştırılmak üzere; SPSS Paket Programı ile t Testi, ANOVA, Faktör Analizi, Regresyon testleri yapabilen MAXQDA veya NVIVO kullanabilen, çalışan ya da çalışmayan yüksek lisans (3 yılı tamamlamamış olmak şartı ile) ve/veya doktora öğrencileri (6 yılı tamamlamamış olmak şartıyla) aranmaktadır.
    Burs başlangıcı 1 Ekim 2015 tarihi olup, ilgilenenlerin aşağıdaki mail adresine iletişim bilgileri ile 28 Eylül 2015 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir.

Proje Yürütücüsü: Yrd.Doç.Dr. Senem KURT TOPUZ
    AİBÜ İİBF Kamu Yönetimi Bölümü