TÜBİTAK ARDEB Destek Programları Tanıtımı ve Proje Hazırlama Eğitimi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (AİBÜ-TTMER) Organizasyonu ile Düzce Teknoloji Transfer Ofisi Uzmanları tarafından 23 Ekim 2017 Pazartesi günü Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Kültür Merkezi Pembe Salonda Sosyal ve Beşeri bilimler alanında doktora yeterliliğini almış, tezinin son aşamasındaki doktora öğrencileri ile doktora derecesine sahip akademik personele TÜBİTAK ARDEB Destek Programlarının Tanıtımı ve Proje Önerisi Hazırlama Eğitimi verilecektir. Eğitim ücretsizdir.
    Eğitime katılacak katılımcıların TÜBİTAK ARDEB Proje Önerisi Hazırlama Eğitimi Başvuru Formunu doldurması ve en geç 20 Ekim 2017 Cuma günü saat 16:30‘a kadar aibuttmer@ibu.edu.tr adresine göndermesi gerekmektedir.

Başvuru Formu İçin:

TÜBİTAK ARDEB Proje Önerisi Hazırlama Eğitimi Programı.pdf