TÜBİTAK 1512 Bigg Programı Uygulamalı Proje Hazırlama Eğitimi

T.C. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından gerçekleştirilecek olan “Tübitak 1512- Tekno Girişim Sermayesi Desteği (Bigg) Programı Uygulamalı Proje Hazırlama Eğitimi” düzenlenecektir.” Eğitim için kayıt yapılması zorunludur.

• Eğitim Tarihi: 25-26 Mart 2019 (Pazartesi-Salı)
    • Eğitimin Süresi: 2 Gün (09.30-16.30)
    • Eğitim Yeri: Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi/ Fen Edebiyat Fakültesi / 138 Nolu Seminer Salonu

Ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ

Eğitim başvurusu için TIKLAYINIZ

Amaç

1512 Teknogirişim Sermaye Destek Programı kapsamında uluslararası rekabet gücü olan, yenilikçi, teknoloji düzeyi yüksek ürün ve hizmetleri geliştirebilen başlangıç firmalarının oluşturulması hedeflenmektedir. Bu hedefler doğrultusunda bu destekten yararlanabilmek adına gerekli olan proje döngüsü yönetimi eğitimini 1512 çerçevesinde vermeyi amaçlıyoruz.

Kimler Başvurabilir

• Teknoloji ve yenilik odaklı girişim faaliyetinde bulunmaya aday,
    • Teknogirişim sermaye desteği çağrısında belirtilen nitelikleri taşıyan,
    • Herhangi bir lisans programından bir yıl içinde mezun olabilecek durumdaki öğrenciler,
    • Yüksek lisans veya doktora öğrencileri
    • Lisans, yüksek lisans veya doktora derecelerinden birini ön başvuru tarihinden en çok 10 yıl önce almış gerçek kişiler

Eğitimin İçeriği ve Yöntemi:

1.Gün

09.30-16.30

Genel Bilgiler, Püf Noktalar ve Örnekler Üzerinden Anlatım

• Proje başvurusu hazırlama ve içerikleri hakkında genel bilgilendirme
    • İlerleme raporu hazırlama ve dikkat edilecek hususlar
    • Mali Rapor Hazırlama ve dikkat edilecek hususlar
    • Hakem değerlendirme kriterleri
    • İzleme ve sonuçlandırma

2.Gün

09.30-16.30

Uygulamalı Proje Hazırlama

• İş fikri ile geliştirilecek olan ürün ve hizmetler ve yenilikçi yönlerinin oluşturulması
    • Çıktılar ve başarı kriterlerinin belirlenmesi
    • Uygulanacak yöntemlerin, kullanılacak tekniklerin belirlenmesi
    • İş-Zaman çubuğunun ve iş paketlerinin oluşturulması
    • Bütçelendirme

Eğitim Aşamalarından Sonra Yapılacaklar:
     Yukarıda yer alan aşamalar tamamlandıktan sonra açık olan destek programına başvuru gerçekleştirilir ve Ajansa bilgi verilir. Söz konusu başvurunun sonucu alındıktan sonra Ajans tekrar bilgilendirilir. Proje başvurusu başarısız olmuşsa yapılan başvurudaki eksiklikler tespit edilerek sonuçlar analiz edilir.

Eğitime İlişkin Detaylar: Proje hazırlıklarını başlatmış olanlar öncelikli olarak değerlendirilecektir. Somut proje fikri olmayanlar kapsam dışıdır. Bu sebeple proje hazırlığının olgunluk durumu katılımcı olarak çağırılmanızda belirleyici etken olacaktır.

Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi

Önceki İçerikFen Edebiyat Fakültesi Personeli Sami Aydoğan’ın babası vefat etmiştir.
    Sonraki İçerikTolgar Mireli ile Dünya Mutfakları