TRT FM Frekans Programı, BAİBÜ’den Canlı Yayınlandı

Otuz yılı aşkın süredir Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’nda (TRT) görev yapan, radyo programcılığının usta ismi Acar Acartürk, hafta içi her gün 10.00-12.00 saatleri arasında TRT FM’de canlı yayınlanan Frekans programını, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde gerçekleştirdi.

TRT ekibi, TRT Akademi Atölye Çalışmaları kapsamında, İletişim Fakültesi öğrencileriyle habercilikten radyo ve televizyon yayıncılığına, prodüktörlükten sosyal medyaya kadar geniş bir çerçevede bilgi ve deneyimlerini paylaşmaya devam ediyor.

Bu kapsamda “TRT FM Her Yerde” sloganıyla hafta içi her gün radyo ve internet dinleyicilerinin konuğu olan Acar Acartürk, bugün İzzet Baysal Kültür Merkezi Pembe Salondan canlı yayınlanan programıyla, öğrencileri, kamusal yayıncılıkta profesyonel canlı yayın anlayışıyla tanıştırdı.

Öğrencilerin yanı sıra İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhsin Halis ve öğretim elemanları da canlı yayının konuğu oldular. Sevilen şarkıların çalındığı ve neşeli sohbetlerin yapıldığı canlı yayında öğrenciler, profesyonel sunuculuk deneyimi yaşadılar.

TRT FM’de her gün yayınlanan program, Acar Acartürk ve TRT’nin deneyimli ekibi Müzik Direktörü Rahmi Mert Özcan, Teknik Yönetmen Atilla Aliler ve Ses Mühendisi Mahir Çavuş tarafından hazırlanıyor.

Önceki İçerikBolu Kent Konseyi’nden Rektör Alişarlı’ya Ziyaret
    Sonraki İçerikBAİBÜ AR-GE Proje Sayısını Artırıyor