TRT Diyanet’te Yayınlanan Genç İlahiyat Programı AİBÜ’de Çekildi

TRT’nin Diyanet kanalında yayınlanan Genç İlahiyat programının çekimleri Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) gerçekleştirildi. ‘Sömürge ve İslam Coğrafyası’ konusunun ele alındığı programın konuğu, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan oldu. İzzet Baysal Kültür Merkezi Mavi Salonda düzenlenen programı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bahar, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Bolu Müftüsü İzani Turan ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cağfer Karadaş ile akademisyenler ve öğrenciler ilgiyle izledi.

AİBÜ Genç Hamle Topluluğu’nun davetiyle Üniversitemize gelen TRT Diyanet kanalı, Genç İlahiyat adlı programının çekimlerini Üniversitemizde gerçekleştirdi. İlk bölümde kısa film gösterimi ile başlayan programda, Prof. Dr. Özcan ‘Sömürge ve İslam Coğrafyası’ konusunda konukları aydınlattı ve öğrencilerin sorularını yanıtladı. İkinci bölümde ise programın sunuculuğunu da yapan sanatçı Mustafa Cihat, albümündeki sevilen şarkıları seslendirdi. Programın sonunda Abdullah Sevinçkan ile birlikte şarkılar söyleyen Cihat, konserinin sonunda ayakta alkışlandı.

Önceki İçerikAramızdan Ayrılışının 15. Yılında Özlemle Andık
    Sonraki İçerikAİBÜ Öğrencilerine ÇED Semineri Verildi