Tıpta Uzmanlık Kurulu Üyeleri, Rektör Alişarlı’yı Ziyaret Ettiler

Tıpta Uzmanlık Kurulu Üyeleri, Rektör Alişarlı’yı Ziyaret Ettiler Sağlık Bakanlığı Tıpta Uzmanlık Kurulu İnceleme ve Değerlendirme Komisyon Üyeleri İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı ve Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülsüm Ak, İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sabire İşlen ile Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Endodonti Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hesna Sazak Öveçoğlu, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret ettiler.

Tıpta Uzmanlık Kurulu İnceleme ve Değerlendirme Komisyon Üyeleri, Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi uzmanlık eğitimini inceleme-değerlendirme ziyaretinde bulundular. Saha inceleme sürecinde, Diş Hekimliği uzmanlık eğitimi öğrencilerinin eğitimi için fakülte ve hastane fiziki alt yapı yeterliliği, öğretim üyesi ve asistan nitelik ve nicelik yeterlilikleri, anabilim dallarında devam eden uzmanlık eğitim programı uygulamaları, eğitim-sağlık-hizmet sunumu dengeleri gibi hususlar değerlendirildi.

TUK komisyonu çıkış toplantısı Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı makamında yapıldı. Rektör Yardımcısı ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Kamil Gürel ile Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Seval Bayrak ve Dr. Öğr. Üyesi Neşet Akay hazır bulundular.

Olumlu geçen inceleme-değerlendirme sürecinin, iyileştirmeye açık yanlarımızı içeren sonuçlarının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Önceki İçerikSertifikalı “Kariyer Etkinlikleri” 6-7-8-9 Nisan 2021
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı, Ufuk Avrupa Programı Araştırmacı Destekleri Toplantısına Katıldı