Tevhidi Düşünce Işığında İlim Dallarının Yeniden İnşası Şurası

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve İlmi ve Metodolojik Araştırmalar Merkezi’nin (İLMAR) işbirliği ile 7-9 Eylül 2018 tarihleri arasında BAİBÜ Kültür ve Kongre Merkezi Mavi Salon’da “Tevhidi Düşünce Işığında İlim Dallarının Yeniden İnşası Şurası” düzenlenecektir.

Türk-İslam dünyasının gelenek ve kültürüne bağlı ilmi metodolojisinin, kendi özgün yapısı dikkate alınarak yeniden inşası ve ihyasını amaçlayan Şura’nın, bilgi üretimine katkı sağlaması ve ilim camiasına yeni bakış açıları sunması beklenmektedir.

http://ilmar.ibu.edu.tr/ internet adresinden ayrıntılı bilginin alınabileceği Şura’nın Afiş ve davetiyesi ilişikte sunulmuştur.

Şura Programı Ayrıntılı Bilgi: Sura Programı (PDF)

Ulaşım ve Konum Bilgileri:

TEM Otoyolu Bolu Batı çıkışından itibaren D-100 karayolu İstanbul istikametine sağa dönüş yapılarak 1.ışıklı kavşaktan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi tabelası ile sola dönüş yapılarak yol takip edilecek.

BAİBÜ Konum : Maps Link

Terminalden Baibü Kongre Merkezine Ulaşım: Görsel Link

Bolu KYK Seyit Avşar Yurdu’na Ulaşım (Konaklama Bölgesi)

(Ulaşım ve konaklama bilgisi için)