Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri Hk. Önemli Duyuru

6331 Sayılı İş sağlığı ve Güvenliği Kanunu 17. maddesine göre zorunlu olan, İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimleri, İş Sağlığı ve Güvenliği Üst Kurulunda alınan karar gereği, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri Usul ve Esasları Hakkındaki Yönetmeliğine uygun olarak düzenlenmiştir.

Temel İş Sağlığı Güvenliği Eğitimleri, zorunlu eğitimlerden olup eğitim almayanlara yönelik 6331 Sayılı kanun gereği, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yetkililerince idari para cezası verilebilmektedir.

2016-2017 yılları arasında eğitime katılan ekli listedeki personele yönelik eğitim tekrarlarının yönetmelik gereği online verilebilir olmasından dolayı, ibuzem sistemi üzerinden aşağıda belirtilen linkten, kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılarak eğitim alınabilmektedir.

2016-2017 yılları arasında verilen eğitime katılmayan veya bu tarihten sonra Üniversitemizde göreve başlayan personellere yönelik daha sonra yüz yüze eğitim düzenlenecektir.

Eğitim Planı: Online Eğitim, ön değerlendirme testi ile başlayıp, bir saat arayla 13 ders ve sonrasın da son değerlendirme testi ile sonuçlanacaktır. Son değerlendirme testinden başarılı olunamaması halinde eğitime tekrar aynı şekilde baştan başlayıp yine dersler bir saat arayla dinlendikten sonra son değerlendirme testine giriş hakkı doğacaktır.

Eğitim Tarihi: 25/08/2021 Saat: 08:00 – 30/09/2021 Saat:23:59
    Eğitim Linki : https://ueys.ibu.edu.tr/Account/LoginBefore
    Kullanıcı adı: Tc Kimlik Numarasının ilk 8 rakamının başına isg konularak oluşturulacaktır.
    Şifre: TC Kimlik Numarası

Örnek:
    TC Kimlik No: 20417321250
    Kullanıcı Adı: isg20417321
    Şifre : 20417321250

2016 2017 Eğitim Alan Personeller

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü
    Önceki İçerikSpor Bilimleri Fakültesi’nde Özel Yetenek Sınavları Yapılıyor
    Sonraki İçerikBAİBÜ, GRAS Sıralamasında Dünya Üniversiteleri Arasına Girdi