Taziye Mesajı (Prof. Dr. Dolunay Akgül Barış’ın, Dr. Öğrt. Üyesi Eylem Akgül Yalçın’ın Annelerinin Vefatı..)

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Dolunay AKGÜL BARIŞ’ın ve Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz Park ve Bahçe bitkileri Bölüm Başkanı Dr. Öğrt. Üyesi Eylem AKGÜL YALÇIN’ın anneleri ve Spor Bilimleri Fakültemiz Spor Yöneticiliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Birol YALÇIN’ın kayınvalidesi Zülfiye Gül AKGÜL’ün vefat ettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhumenin cenazesi 01 Temmuz Perşembe günü Düzce Şehitler Camiiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Düzce Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

Merhumeye Allah’tan rahmet, değerli öğretim üyelerimize, kederli ailesine, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü

Önceki İçerikRektör Alişarlı’dan “Kan Dostum BAİBÜ” Kampanyasına Davet
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı, Gerede MYO Destekli İş Sağlığı ve Güvenliği Toplantısına Katıldı