Taziye Mesajı (Prof. Dr. Dolunay Akgül Barış, Dr. Öğr. Üyesi Eylem Akgül Yalçın’ın Babalarının, Prof. Dr. Hasan Birol YALÇIN’ın Kayınbabasının Vefatı)

Eğitim Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Dolunay AKGÜL BARIŞ’ın ve Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz Park ve Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Dr. Öğrt. Üyesi Eylem AKGÜL YALÇIN’ın babaları ve Spor Bilimleri Fakültemiz Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Birol YALÇIN’ın kayınbabası Bedrettin AKGÜL’ün vefat ettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhuma Allah’tan rahmet, değerli akademisyenlerimize, kederli ailelerine, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü

Önceki İçerikTaziye Mesajı (Prof. Dr. Ahmet Ocak’ın amcasının vefatı…)
    Sonraki İçerikTaziye Mesajı (Mustafa Acar ve Öğr. Gör. Nazmi Acar’ın Babalarının Vefatı)