SÜYAM 7-14 Yaş Arası Voleybol Kursu Açılıyor

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve SÜYAM işbirliği ile 7-14 yaş arası gençlerin katılabileceği Yaz Spor Okulları kapsamında Voleybol kursu açılıyor. Açılacak kurs sayesinde gençlere voleybol sevgisinin aşılanması hedefleniyor.

Spor Bilimler Fakültesi’nin deneyimli akademisyenleri 7-14 yaş arası gençlere voleybolu öğreterek spor bilincinin gelişmesine katkı sağlamayı planlıyor. Geliştirilecek takım ruhu ve spor kültürü gençlerin zihnen ve bedenen sağlıklı bireyler haline gelmelerini sağlayacak.

Ayda 16 saat olarak planlanan kursun ön başvurusunu buradan yapabilirsiniz.

Ön Kayıt İçin

Yeterli katılımcı sayısına ulaşıldığında ön başvuru yapanlara dönüş sağlanacaktır. Kurs ücreti 400 TL’dir. Katılımcıların talepleri doğrultusunda kurs kurlar halinde devam ettirilecektir.

Önceki İçerikSeramik Bölümü’nün “Motiflerle Kıbrıscık” Sergisi, Gülezler Konağı’nda Açıldı
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı YKS’ye Girecek Gençlere Başarı Diledi