Sürekli İşçi Alımı Sözlü Sınav Sonuçları

Üniversitemiz Sürekli İşçi Kadrosunda istihdam edilmek üzere alımı yapılacak olan 10 kişilik Güvenlik Görevlisi, 22 kişilik Temizlik Görevlisi ve 1 Engelli, 1 Eski Hükümlü Temizlik Görevlisi kadroları için 11.05.2020 tarihinde çekilen noter kurası sonucunda belirlenen asıl adaylar, 16.06.2020 ve 23-24.06.2020 tarihlerinde sözlü sınava alınmış olup yapılan sözlü sınava katılmayan asıl adayların yerine de sırası ile yedek listede yer alan adaylar çağrılarak sözlü sınav süreci tamamlanmıştır.

Sözlü sınav sonucu belirlenen asıl ve yedek adayların listesi aşağıda yer almaktadır.

Başarılı olan asıl adayların istenilen belgeleri 07/07/2020 Salı günü mesai bitimine kadar İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Sürekli İşçi Ofisi’ne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Güvenlik Görevlisi Sonuçları (PDF)

Temizlik Personeli Sonuçları (PDF)

Temizlik Personeli (Engelli) Sonuçları (PDF)

Temizlik Personeli (Eski Hükümlü) Sonuçları (PDF)

Adaylardan İstenilen Belgeler

• Nüfus Cüzdan Fotokopisi
    • Adli Sicil Belgesi (E-Devlet üzerinden yeni tarihli alınmış olmalıdır.)
    • Askerlik Durum Belgesi (E-Devlet üzerinden yeni tarihli alınmış olmalıdır.)
    • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (E-Devlet üzerinden yeni tarihli alınmış olmalıdır.)
    • Yerleşim Yeri (İkametgâh) Adres Belgesi (E-Devlet üzerinden yeni tarihli alınmış olmalıdır.)
    • Diploma (Aslının ibraz edilmesi halinde Kurumumuzca onaylı sureti yapılacaktır.)
    • Sağlık Raporu (Tam teşekküllü devlet hastanesinden heyet raporu alınacaktır. Raporda boy ve kilo bilgelerine yer verilmesi gerekmektedir.)
    • SSK, BAĞ-KUR veya Emekli Sandığına tabi çalıştıysa hizmet dökümü
    • Sigortalı işten ayrılış bildirgesi
    • Fotoğraf (4 adet)

NOT:  Güvenlik Görevlisi alımı için yapılan sözlü sınavda başarılı olan asıl adayların,   yukarda istenilen belgelere ek olarak aşağıda yer alan belgeleri de teslim etmeleri gerekmektedir.

• Özel Güvenlik Kimlik Kartı önlü arkalı fotokopisi
    • Özel Güvenlik Sertifikası Fotokopisi

NOT: Sözlü sınav sonucunda başarılı olan asıl adaylardan Temizlik Görevlisi olarak alınacaklar için Aile Hekiminden alacakları sağlık raporu yeterli olup boy kilo bilgisine yalnızca Güvenlik Görevlisi kadrosuna alınacak adayların sağlık kurulu raporlarında yer verilmesi gerekmektedir.

Önceki İçerikBAİBÜ Tıp Fakültesi Mezunları Hekimlik Yeminlerini Ettiler
    Sonraki İçerikErasmus Hareketliliği Sürecinin Devamına Dair Açıklama