Sürekli İşçi Alımı İçin Teslim Edilecek Belgeler

Sürekli İşçi Alımı için 11.05.2020 tarihinde yapılan Noter Kurası Sonucunda Belirlenen Asıl Adaylar Tarafından Üniversitemize Teslim Edilecek Belgeler

Üniversitemiz Sürekli İşçi Kadrosunda istihdam edilmek üzere alımı yapılacak olan 10 kişilik Güvenlik Görevlisi, 22 kişilik Temizlik Görevlisi kadrosu için Bolu İş-Kur İl Müdürlüğüne yapılan başvurular arasından 11.05.2020 tarihinde Üniversitemiz Kültür Merkezi Pembe Salonda Noter kurası çekilmişti.

Kura sonucunda asıl aday olarak sözlü sınava girmeye hak kazanan kişilerin aşağıdaki istenilen belgeleri 09.06.2020 Salı günü mesai bitimine kadar İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Sürekli İşçi Ofisi’ne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Belge teslimi tamamlandıktan sonra sözlü sınava girmeye hak kazanacak adayların sınav günü ve yeri Üniversitemiz web sayfasında ilan edilecektir.

Adaylara ayrıca yazılı bir tebligat yapılmayacaktır.

Güvenlik Görevlisi Kadrosu İçin Asıl Adaylardan İstenilenen Belgeler:

• Özel Güvenlik Kimlik Kartı önlü arkalı fotokopisi
    • Özel Güvenlik Sertifikası Fotokopisi
    • Nüfus Cüzdan Fotokopisi
    • Adli Sicil Belgesi (E-Devlet üzerinden yeni tarihli alınmış olmalıdır.)
    • Askerlik Durum Belgesi (E-Devlet üzerinden yeni tarihli alınmış olmalıdır.)
    • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (E-Devlet üzerinden yeni tarihli alınmış olmalıdır.)
    • Yerleşim Yeri (İkametgâh) Adres Belgesi (E-Devlet üzerinden yeni tarihli alınmış olmalıdır.)
    • Diploma/Mezuniyet Belgesinin aslı veya onaylı sureti (Aslının ibraz edilmesi halinde Kurumumuzca onaylı sureti yapılacaktır.)
    • Sağlık Raporu (Aile hekiminden alınacak olup göreve başlamaya hak kazanılması halinde tam teşekküllü devlet hastanesinden heyet raporu alınacaktır.)

Temizlik Görevlisi Kadrosu İçin Asıl Adaylardan İstenilenen Belgeler:

• Nüfus Cüzdan Fotokopisi
    • Adli Sicil Belgesi (E-Devlet üzerinden yeni tarihli alınmış olmalıdır.)
    • Askerlik Durum Belgesi (E-Devlet üzerinden yeni tarihli alınmış olmalıdır.)
    • Diploma/Mezuniyet Belgesinin Aslı veya onaylı sureti (Aslının ibraz edilmesi halinde Kurumumuzca onaylı sureti yapılacaktır.)

Sürekli İşçi Alımı (Engelli ve Eski Hükümlü) için 06.03.2020 tarihinde yapılan Noter Kurası Sonucunda Belirlenen Adaylar Tarafından Üniversitemize Teslim Edilecek Belgeler

Üniversitemiz Sürekli İşçi kadrosuna Temizlik Görevlisi olarak alınacak olan 1(bir) Engelli ve 1 (bir) Eski Hükümlü personel için, noter kura sonucunda asıl olarak belirlenen 4 (dört) engelli ve 4 (dört) eski hükümlü aday için 19.03.2020 tarihinde yapılacak olan sözlü sınav, COVID-19 pandemisi dolayısıyla ileri bir tarihe ertelenmişti.

Aşağıda bilgileri yer alan ve belge teslimi yapmayan asıl adayların yerine yedek listeden birinci sırada bulunan ve belge teslimi yapan aday mülakata çağrılacaktır.

Yedek listede yer alan adayların aşağıdaki istenilen belgeleri 09.06.2020 Salı günü mesai bitimine kadar İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Sürekli İşçi Ofisi’ne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

06.03.2020 Tarihinde Çekilen Temizlik Görevlisi (Engelli) Alımı Asıl Liste

TC KİMLİK NO AD-SOYAD SIRALAMA TÜRÜ
    33*******26 MERAL KEBAPÇIOĞLU ASIL(Belge teslimi yaptı.)
    11*******90 MEHMET ORUÇ ASIL(Belge teslimi yaptı.)
    22*******56 NURAHMET BOZTAŞ ASIL(Belge teslimi yaptı.)
    35*******08 MEHMET DAŞBUNAR ASIL(Süresi içinde belge teslimi yapmadı.)

06.03.2020 Tarihinde Çekilen Temizlik Görevlisi (Engelli) Alımı Yedek Liste

22*******16 DÖNE KULA 1.YEDEK

06.03.2020 Tarihinde Çekilen Temizlik Görevlisi (Eski Hükümlü) Alımı Asıl Liste

TC KİMLİK NO AD-SOYAD SIRALAMA TÜRÜ
    16*******30 İSMET TURAN ASIL(Belge teslimi yaptı.)
    33*******18 ERSİN KOCADAĞ ASIL(Süresi içinde belge teslimi yapmadı.)
    17*******20 SELAMİ ÖZYAMAN ASIL(Belge teslimi yaptı.)
    35*******48 SELÇUK TOPCU ASIL(Belge teslimi yaptı.)

06.03.2020 Tarihinde Çekilen Temizlik Görevlisi (Eski Hükümlü) Alımı Yedek Liste

24*******54 ENGİN DEMİRDAŞ 1.YEDEK

Temizlik Görevlisi (Engelli) Alımında 1. Yedek Adaydan İstenilen Belgeler:

• Nüfus Cüzdan Fotokopisi
    • Adli Sicil Belgesi (e-devlet üzerinden yeni tarihli alınmış olmalıdır.)
    • Askerlik Durum Belgesi (e-devlet üzerinden yeni tarihli alınmış olmalıdır.)
    • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (e-devlet üzerinden yeni tarihli alınmış olmalıdır.)
    • Yerleşim Yeri (İkametgâh) Adres Belgesi (e-devlet üzerinden yeni tarihli alınmış olmalıdır.)
    • Engel durumunu gösterir Sağlık Kurulu Raporunun Aslı veya onaylı sureti (Aslının ibraz edilmesi halinde Kurumumuzca onaylı sureti yapılacaktır.)

Temizlik Görevlisi (Eski Hükümlü) Alımında 1. Yedek Adaydan İstenilen Belgeler:

• Nüfus Cüzdan Fotokopisi
    • Adli Sicil Belgesi (e-devlet üzerinden yeni tarihli alınmış olmalıdır.)
    • Askerlik Durum Belgesi (e-devlet üzerinden yeni tarihli alınmış olmalıdır.)
    • Eski Hükümlü olduğuna dair belgenin Aslı veya onaylı sureti (Aslının ibraz edilmesi halinde Kurumumuzca onaylı sureti yapılacaktır.)
    Önceki İçerikBAİBÜ, TÜBİTAK Projelerinde Başarı Sırasını Yükseltmeye Devam Ediyor
    Sonraki İçerikBAİBÜ Proje Destek Ofisi E-Bülteni Yayınlandı