Sürekli İşçi Alımı (Engelli ve Eski Hükümlü) Sözlü Sınav Duyurusu

Üniversitemiz Sürekli İşçi kadrosuna Temizlik Görevlisi olarak alınacak olan 2 Engelli ve 1 Eski Hükümlü personel için 02.01.2020 tarihinde noter kura sonucunda asil olarak belirlenen ve 13.01.2020 tarihi mesai bitimine kadar istenilen evrakları Personel Daire Başkanlığına teslim eden 8 engelli aday ile başvuruda bulunan 1 eski hükümlü aday için yapılacak olan sözlü sınav bilgileri aşağıda belirtilmiştir.

Sınava girecek adayların kimlik belgeleri ile birlikte sınav günü ve saatinde belirtilen yerde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacak olup web sayfamızda yayınladığımız duyurular tebligat niteliğindedir.

ESKİ HÜKÜMLÜ ADAYLAR İÇİN

Sınav Günü: 21.01.2020

Sınav Saati: 09.30

Sınav Yeri: Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yeni Rektörlük Binası Senato Odası