Sürekli İşçi Alımı (Engelli ve Eski Hükümlü) Sözlü Sınav Duyurusu

Üniversitemiz Sürekli İşçi kadrosuna Temizlik Görevlisi olarak alınacak olan 1(bir) Engelli ve 1 (bir) Eski Hükümlü personel için, noter kura sonucunda asıl olarak belirlenen ve 18.03.2020 tarihi mesai bitimine kadar istenilen evrakları İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına teslim eden 4 (dört) engelli ve 4 (dört) eski hükümlü aday için 19.03.2020 tarihinde yapılacak olan sözlü sınava ait bilgiler aşağıda belirtilmiştir.

Sınava girecek adayların kimlik belgeleri ile birlikte sınav günü ve saatinde belirtilen yerde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacak olup web sayfamızda yayınladığımız duyurular tebligat niteliğindedir.

ESKİ HÜKÜMLÜ ADAYLAR İÇİN

• Sınav Günü: 19.03.2020
    • Sınav Saati: 09.30
    • Sınav Yeri: Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yeni Rektörlük Binası Senato Odası

ENGELLİ ADAYLAR İÇİN

• Sınav Günü: 19.03.2020
    • Sınav Saati: 10.00
    • Sınav Yeri: Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yeni Rektörlük Binası Senato Odası
    Önceki İçerikHer Yönüyle Zeytinyağı / Söyleşi
    Sonraki İçerikSağlık Bakanlığının Yayınladığı Yeni KoronaVirüs Hakkında Bilgilendirme ve Korunma Broşürü;