Spor Bilimleri Fakültesi’nden Tanışma Oyunları

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Spor Bilimleri Fakültesi 1’inci sınıf öğrencilerinden oluşan basketbol takımları, geleneksel tanışma oyunlarında mücadele etti.

Kariyer Planlama Koordinatörlüğü tarafından, 2019-2020 Akademik Yılı’nda üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi’nde eğitim görmeye başlayan yeni öğrencilerimizin birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak amacıyla tanışma oyunları düzenlendi.

Her bölümden birer basketbol takımı kurularak bu yıl üçüncüsü düzenlenen oyunlar, Rektör Yardımcısı ve Dekan Vekili Prof. Dr. Aydın Him’in açılış atışıyla başladı.

Oyunlar sonunda Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinden oluşan takım, birinci; Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencilerinden oluşan takım ise ikinci oldu. Spor Bilimleri Fakültesi akademisyenlerinin oluşturduğu takım üçüncü olurken Spor Yöneticiliği Bölüm takımı, oyunları dördüncü tamamladı.

Öğrencilere kupa ve madalyaları, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Ümid Karlı ve Doç. Dr. Hanifi Üzüm tarafından takdim edildi. Prof. Dr. Ümid Karlı, öğrencileri tebrik ederek, üniversitemize hoş geldiniz dedi; eğitim ve spor hayatlarında başarılar diledi.

Önceki İçerikÜniversitemizde Piyanolu Trio Konseri Düzenlendi
    Sonraki İçerikBAİBÜ ve Bolu Gençlik Merkezi ‘Genç Ofis’ Kuruyor