Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencilerinden “Göster Kendini Çocuk” Etkinliği

BAİBÜ Spor Bilimleri Fakültesi’nde çocuklara sporu sevdirmek amacıyla etkinlikler gerçekleştirildi.

Spor Yöneticiliği 3’üncü sınıf öğrencileri, Arş. Gör. Dr. Devrim Bulut danışmanlığındaki Rekreasyon, Turizm ve Spor dersi kapsamında “Göster Kendini Çocuk” etkinliği düzenlediler.

Sporu sevdirerek geniş kitlelere yaymak amacıyla hedef kitle belirleyerek çeşitli projeler hazırlayan öğrenciler bu kez, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileriyle birlikte eğlenceli spor etkinlikleri yaptılar. Eğlenceli spor etkinliklerine, Öğretmenler Sevinç Tabakoğlu ve Nurgül Melenli’nin 2 ve 3’üncü sınıf öğrencileri katıldılar.

Etkinlikleri, Rektör Yardımcısı ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Him de takip etti.

Önceki İçerikBAİBÜ Öğrencilerinden Huzurevi Sakinlerine Diş Protezi Bakım Eğitimi
    Sonraki İçerikBOFED’den Rektör Alişarlı’ya Ziyaret