Somali Eğitim Birliği’nden Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

Dost ve kardeş ülke Somali’de, 1080 ilk ve orta dereceli okulu çatısı altında birleştiren Somali Eğitim Birliği, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret etti.

Ziyarette, Somali Eğitim Birliği Genel Sekreteri Abdirahman Omar Sheikh Nur ve beraberindeki heyete Birliğin Türkiye Danışmanı Fikret Güler eşlik etti.

Ziyarette; Somali’de eğitim veren okulların yönetici ve eğitmenlerin eğitimi ve kalite çalışmaları kapsamında yapılabilecek işbirlikleri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektör Alişarlı, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek konuklarına teşekkür etti.

Ziyaretin ardından Somali Eğitim Birliği Heyeti ile Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güngör Karauğuz, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Yaman ve Erasmus Koordinatörü Prof. Dr. Seyit Köse’nin katıldığı çalışma toplantısında işbirliği konuları değerlendirildi.

Önceki İçerikZiraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Bolu’nun Alternatif Tarım Ürünlerini Araştırıyor
    Sonraki İçerikBAİBÜ’de Güvenlik ve Temizlik Personeline İSG Temel Eğitimi Verildi