Sevilen Sanatçı Uğur Işılak, BAİBÜ’de Konser Verdi

Ünlü besteci ve yorumcu Uğur Işılak, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde verdiği konserde sevenleriyle bir araya geldi.

Üniversitemiz Akademik Koordinasyon Öğrenci Topluluğu (ÜNİAK) tarafından Kongre Merkezi Bordo Salonda Uğur Işılak konseri düzenlendi. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği konser etkinliğine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Him, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu, Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mücahid Süleyman Daldallı ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Uğur Işılak, Dombra Türküsünü Sevenleriyle Söyledi

Besteleri ve yorumuyla gönülleri fetheden Uğur Işılak, 2 saati aşkın süre kaldığı sahnede, sevilen türkülerinin yanı sıra Aşık Veysel’in eserlerini de seslendirdi. Dombra türküsü ile sözleri Abdurrahim Karakoç’a ait Mihriban türküsünü sevenleriyle birlikte söyledi. Uğur Işılak’ın şiirlerle zenginleştirdiği konseri, beğeniyle izlendi.

Uğur Işılak, konserinde, pandemi nedeniyle hem yurt içi hem yurt dışındaki sevenlerinden uzak kaldığını, kısa süreli bu ayrılığın ardından dinleyicilerine yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Işılak, her zaman öğrencilerin yanında olmaya ve onlara destek vermeye devam edeceğini vurguladı.

Önceki İçerikAralarında BAİBÜ’nün de Olduğu Kamu Kurum Yöneticileri, Doğa Yürüyüşünde Bir Araya Geldi
    Sonraki İçerikGerede Meslek Yüksekokulu Futsal Turnuvası Gerçekleştirildi