Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklarımızdan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evlerinde kalan ve aile yuvası sıcaklığında büyütülmeye çalışılan çocuklarımız, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret ettiler.

Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit, Çocuk Koordinasyon Müdür Vekili Talat Orbay Oflaz, Çocuk Koordinasyon Merkezi, Müdür Yardımcısı Ümmühan Çınar ve Öğretmen Alaaddin Çınar ile birlikte Rektör Alişarlı’yı ziyaret eden çocuklar, Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve Rektörlük personeli tarafından sevgi ve ilgiyle ağırlandılar.

İl Müdürü Koçyiğit ziyaret kapsamı hakkında bilgi verdi. Koçyiğit, Sevgi Evlerinde kalan çocukların gelişimlerine katkı sunulması amacıyla devlet kurumlarının yöneticilerini ziyaret ettiklerini söyledi. Koçyiğit; “Çocuklarımız kurum yöneticileri ve çalışanlarına merak ettikleri konuları soruyorlar, kurumları ve meslekleri tanıyorlar. Bu gezilerin, gelecekte çocuklarımızın meslek seçimlerinde yardımcı olmasını hedefliyoruz” dedi.

Rektör Alişarlı da çocukların sorduğu sorulara tek tek ve ayrıntılarıyla cevap verdi. Alişarlı, çocuklardan derslerine çok çalışmalarını ve mutlaka üniversite okumalarını öğütledi. Çocuklarla tek tek ilgilenen ve onlara hediyeler veren Rektör Alişarlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, konuklarına teşekkür etti.

Ziyarette; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Yaman, Prof. Dr. Aydın Him ve Prof. Dr. Samettin Gündüz de hazır bulundu.

“Not: Çocuklarımızın korunması amacıyla, fotoğraflarda yüzleri gizlenmiştir.”

Önceki İçerikErasmus+ Dusk Konsorsiyumu Öğrenci Staj Hareketliliği Başvuruları I.Çağrı (2019-2020)
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı, Yeni Kütüphane Binasında İncelemelerde Bulundu