Serdar Tuncer, AİBÜ’de ‘En Sevgiliyi Anma Programı’na Katıldı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Üniversiteli Akil Öğrenciler Topluluğu (ÜNİAK), televizyon programcısı ve şair Serdar Tuncer ile ‘Doğumunun 1440’ıncı yıl dönümünde En Sevgiliyi Anma Programı’ düzenledi. Programa, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan’ın yanı sıra akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

ÜNİAK Başkanı Muhammed Furkan Bayraktar’ın açılış konuşmasının ardından İlahiyat Fakültesi öğrencisi Gürhan Gök, Kur’an-ı Kerim tilaveti okudu. Ardından ünlü TV programcısı ve şair Serdar Tuncer, hoş ve keyifli sohbetiyle ve şiirleriyle izleyenlerle bir araya geldi. Tuncer’e Rıfat Varol ney’iyle eşlik etti. Programın sonunda Serdar Tuncer’e çeşitli hediyeler verildi.

Önceki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı
    Sonraki İçerikFehmi Küpçü, Gerede MYO’yu Ziyaret Etti