Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimizle İftarda Buluştuk

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi akademik, idari ve destek personelleri ile şehit aileleri ve gazilerimiz iftar yemeğinde buluştu.

İftar yemeği Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın davetiyle, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrenci yemekhanesinde düzenlendi. İftar buluşmasına; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Samettin Gündüz, Prof. Dr. Mustafa Yaman, Prof. Dr. Aydın Him, İl Müftüsü Orhan Genç, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Gençlik Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara, Genel Sekreter Murat Tok, dekanlar, yüksekokul, meslek yüksekokulu, enstitü müdürleri ve sekreterleri, bölüm başkanları, daire başkanları ve şube müdürleri ile şehit ailelerimiz ve gazilerimiz katıldı.

Rektör Alişarlı, tüm konuklarıyla yakından ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Önceki İçerikBAİBÜ Tıp Fakültesi Dekanlığında Devir Teslim Töreni Düzenlendi
    Sonraki İçerikFethin 566. Yılında Akşemseddin Paneli