SEDAŞ Yarışmasında Finale Kalan 10 Projeden 4’ü BAİBÜ Öğrencilerinin Oldu

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin projeleri, SEDAŞ Proje Fikri Yarışması’nda bir 3’üncülük ve üç mansiyon ödülüne değer görüldüler.

Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen SEDAŞ Proje Fikri Yarışması’na, BAİBÜ’nün yanı sıra Düzce, Gebze Teknik, Kocaeli, Sakarya ve Sakarya Uygulamalı Bilimler üniversitelerinden öğrenciler projeleriyle katıldılar.

60 projenin değerlendirildiği yarışmada finale kalmaya hak kazanan 10 projeden 4’ü, BAİBÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencilerinin projeleri oldu. Yarışmanın sonuçlarına göre; Merve Karaşahin ve Haluk Burak Kılıç’ın “Nötr Kopması ve Zayıflaması” projesi 3’üncü oldu.

Erdoğan Korkmaz, Zübeyr Tonkuş ve Selim Akbaba’nın “Otomatik Topraklama Direnci Kontrol Sistemi” ve “Wearable Protector” projeleri ile Mustafa Said Gökçel ve Taylan Yıldız’ın “Cepte Güven” projesi mansiyon ödülü aldı.

2016 yılından bu yana düzenlenen SEDAŞ Proje Fikri Yarışması’nda, BAİBÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencileri daha önce de iki birincilik, bir üçüncülük ve iki mansiyon ödülü almışlardı.

Önceki İçerikRektör Alişarlı’dan ZİÇEV’e Ziyaret
    Sonraki İçerikBAİBÜ İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü İlk Mezunlarını Verdi