Seben İzzet Baysal MYO Öğrencileri Büyüklerini Unutmadı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulu öğrencileri, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle Bolu İzzet Baysal Huzurevi’nde kalan yaşlılarımızı ziyaret ettiler.

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği ile Bahçe Tarımı programlarında eğitim gören yaklaşık 40 öğrenci, öğretim elemanları ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette, kültür ve medeniyet değerlerimizi geçmişten günümüze taşıyan en büyük hazinelerimiz olan yaşlılarımızı unutmadıklarını gösterdiler.

Ziyarette huzurevi sakinleriyle sohbet eden öğrencilerimiz, götürdükleri çeşitli hediyelerle de onların gönüllerini aldılar. Gençlerle hoş vakit geçirdiklerini ve bu tür ziyaretlerin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden yaşlılarımız, herkesi beklediklerini söylediler.

Önceki İçerikKonferans: Çanakkale ve Mehmet Akif
    Sonraki İçerik4 Usta İsimden Kariyer Semineri…