Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulu’nda Mezuniyet Sevinci…

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulu’ndan, 2017-2018 eğitim öğretim dönemi sonunda gerçekleştirilen mezuniyet töreninde, 118 öğrenci mezun oldu.

Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen törene, Seben Kaymakamı İdil Özdemir, Seben Belediye Başkan Vekili Fatih Kavak, Seben İzzet Baysal MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Macit Demirer, ilçe müdürleri, STK temsilcileri, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Dr. Öğr. Üyesi Macit Demirer, meslek yüksekokulu hakkında bilgi verdikten sonra, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, “İşinizi sevin ve severek çalışın. Başarının ve faydanın hasıl olabilmesi hatta iç huzurumuzun temini buna bağlıdır. İşinizi düzgün yapın, asla ‘Şu da şöyle oluversin’ demeyin. Zamanınızın ve sağlığınızın kıymetini bilin. Hayatta karşılaşacağınız zorluklar, sıkıntılar sizi yıldırmasın. Asla emek vermeden, gayri meşru yollarla zengin olmaya çalışmayın. Sizlerin vatana, millete, devlete ve ailenize hayırlı birer insan olmanızı temenni eder, bundan sonraki yaşamınızda başarılar dilerim.” diye konuştu.

Açılış konuşmasının ardından Bahçe Tarımı, İş Sağlığı ve Güvenliği, Sosyal Güvenlik ve Sosyal Hizmetler programlarından mezun olan öğrencilerimize mezuniyet belgeleri, protokol üyeleri ve öğretim elemanları tarafından takdim edildi. Tören, öğrencilerin kep fırlatmasıyla sona erdi.

Önceki İçerik19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
    Sonraki İçerikAİBÜ Senatosu: “İsrail’in Saldırısı İnsanlık Suçudur ve Sorumlular Yargılanmalıdır”