Seben Belediyesi, BAİBÜ Sosyal Tesislerinde Kalan Sağlıkçılara Elma İkram Etti

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyal Tesislerinde misafir edilen sağlık çalışanlarına, Seben Belediyesi tarafından elma ikram edildi.

Koronavirüs pandemisi dolayısıyla, evlerinden uzakta gece gündüz demeden canla başla çalışan, Bolu Abant İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli sağlık çalışanları bir süredir BAİBÜ Sosyal Tesislerinde misafir ediliyor.

Seben Belediyesi, sağlık çalışanlarına moral olması ve halkımızın minnettarlığını göstermek üzere çoğunluğu hemşirelerden oluşan 50 sağlık çalışana Seben Ovasında yetişen lezzetli elmalardan ikram etti. BAİBÜ Sosyal Tesislerindeki odalarına özenle servis edilen elma ikramları için sağlık çalışanları, Sebenlilere ve Seben Belediyesine teşekkür etti.

Önceki İçerikÜniversitemiz, TÜBİTAK (ARDEB)-1001 Proje Desteği Başarı Sırasını Yükseltti
    Sonraki İçerikTUBİTAK-2247-A Ulusal Lider Araştırmacılar Programı Başvuruları Devam Ediyor