Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak Rektör Alişarlı’yı Ziyaret Etti

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Seben Belediyesi tarafından yapılacak olan Seben Göl Evi projesi çerçevesinde Üniversitemizin turizm ve sportif alanlarda katkı ve destekleri ve Taşlıyayla Göleti Sulama Projesi ile Seben’in yeni dönemde izleyeceği tarımsal aktivitelere dönük konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Rektör Alişarlı, BAİBÜ olarak bölgesel ve yerel kalkınmaya destek veren birçok çalışma yürüttüklerini, bu kapsamda Seben’in gelişmesine katkı sunacak tüm projelere destek vereceklerini vurguladı.

Prof. Dr. Mustafa Alişarlı nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini belirterek Fatih Kavak’a teşekkür etti.

Önceki İçerikTaziye Mesajı (Sercan Ergin’in Babasının Vefatı)
    Sonraki İçerikTÜBİTAK Üniversite Lisans Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Çevrimiçi Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi