SAYISAL KİTAP: Türkçe e-Kitap ve e-Dergi Platformu Deneme Erişimi

Değerli Kullanıcılarımız,

SAYISAL KİTAP: Türkçe Sayısal Kütüphane – Türkçe e-Kitap ve e-Dergi Platformu 12 Kasım 2021 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Erişim Adresi: www.sayisalkitap.com

Kütüphane kullanıcıları, SAYISAL KİTAP platformunda sorgulama ve filtreleme seçenekleri ile istediği kitabı bulabilirler ve ücretsiz olarak okuyabilirler. Kullanıcılar dilerlerse, seçtikleri kitaplardan kendi kitaplığını oluşturabilirler ve okudukları kitaplar içerisinde arama ve işaretleme yapabilirler. Kitapla ilgili not alma, atıf yapma, sosyal medyada bağlantı paylaşma gibi özellikleri kullanabilirler.

İçeriğinde Literatür, Bilgi Yayınevi, Yapı Kredi ve Redhouse yayınevlerinin e-kitapları ve Atatürk’ün Bütün Eserleri serisi ayrıca Alef, Alis, Ankara Üniversitesi, Arkeoloji ve Sanat, Bulut, Ceres, Edebi Şeyler, Ege, Evrensel, Galeri Nev, Gerlach Press, Gita, Homer, İş Bankası, Kaynak, Kelime, Kırmızı Kedi, Literarür, Logos, Maya, Nesin, Notos, Optimist, Öteki, Ötüken, Pusula, Sadberk Hanım Müzesi, Selenge, Sis, Sosyal Araştırmalar Vakfı, Tekir, Varlık, Yordam, Zoe gibi seçkin yayınevlerinin elektronik kitapları bulunmaktadır.

221B Polisiye, Anlatıcı, Bilim ve Ütopya, Episode, Episode Yerli, HR İnsan Kaynakları, tüm sayılarıyla Notos Dergisi, Öykü Gazetesi, Plak Mecmuası, Sözcükler, Toplumsal Tarih Dergisi, Varlık Dergisi, Yapı Kredi ‘nin Cogito ve Kitap-lık dergileri de platformda yer almaktadır.

Akbank Sanat Yayınları, ART Unlimited Sanat Dergisi, Bikepedia Dergisi, BRIQ Journal, İzmir Akdeniz Akademisi, Keçi Edebiyat, Kültürel Mirası Koruma Derneği, SineFilozofi Dergisi, Tema Vakfı ve Terakki Vakfı

Okulları e-kitap ve e-dergileri de açık erişim olarak kullanıma sunulmuştur.

Detaylar için tıklayınız. https://kddb.ibu.edu.tr/deneme-veri-tabanlari

Siyasal Kitap_Kullanım_Kılavuzu (PDF)

Önceki İçerikErasmus+ Ortak Ülkelerle Hareketlilik Programı Personel Ders Verme Hareketliliği I. Çağrı
    Sonraki İçerikPrimal Pictures 3D Anatomi Veri Tabanı Web Semineri