Saraybosna’daki Gıda Sempozyumu’na AİBÜ Damgası…

    Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ), 1-4 Ekim 2015 tarihleri arasında Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da düzenlenen 3. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıda Sempozyumu’na katıldı.

    Ülkemizden ve yurt dışından pek çok bilim insanının katıldığı sempozyumda, Üniversitemizi Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı ve BETUM Müdürü Prof. Dr. Ömer Zorba, Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Hande Selen Erge, Doç. Dr. İbrahim Çakır, Yrd. Doç. Dr. Hülya Yaman ve öğretim elemanları temsil ettiler.

    Sempozyumda; Bilimsel, Endüstriyel ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden (BETUM) Uzman Nursel Söylemez’in, Prof. Dr. Ömer Zorba ile birlikte hazırladığı ‘The Modelling with Response Surface Methodology of the Effects of Bread Crumbs, Egg White Powder and Gelatin on Color Parameters of Chicken Patties Prepared from Spent Hens’ başlıklı poster bildirisi, 492 akademik poster bildirisi arasında 1’inci oldu.

    Önceki İçerikAkademide MATLAB & Simulink Tanıtım Sunumu
    Sonraki İçerikÖğrenci Kültürel Gelişim Programında Bu Hafta